Så var Frøkna klar igjen. Bloggpausen er over. Jeg har pauset siden jeg i fjor sommer begynte på min masteroppgave og tenkte at jeg hadde nok av annet tidtrøyte å henge meg opp i, om jeg ikke skulle blogge også. Som du ser på denne bloggen, har den tidligere ikke fått så mange innlegg, så hvilket tidtrøyte snakker frøkna om? Min andre blogg heter hjelpmegselv.blogg.no er derimot blitt mye brukt, iallefall av meg selv de siste to årene, frem til sommer 2012 altså.

Nå er ikke oppgaven innlevert og dermed har jeg bedre tid til å lage innlegg her, å neida. Men jeg kjenner at jeg fortsatt har behov for å forske på temaet selvutvikling og da tenker jeg at også kanskje andre også kan ha det samme behovet.

Mer om meg om du lurer: jeg er mudt i tredveårene og mamma til treåringen lille pirat, samboer med piratpappaen. Vi bor i trønderhovedstaden og jeg jobber fulltid ved byens universitet og er samtidig student, ergo alt dette tåkepratet om masteroppgaven.

Ellers opptatt av bærekraft, økomat, musikk, reiser og u-land. Litt motsatte interesser altså, men sånn er vi jo vi mennesker. Og dette er litt bakgrunnen for bloggen, nemlig mennesker, og våre rare følelser, tanker og muligheten for å utvikle dette.

Jeg leste et sted (mia tørnblom) at vi tenker 95 % av de samme tankene som i går og at vi tenker omlag 65000 tanker hvert døgn. Det blir mye repeat av sånt, og da er det jo kjekt å kunne utvide horisonten noe. Dette forsøker jeg å gjøre selv, og som den rutinerte bloggeren jeg er, tenkte jeg og ta med dere på den seilasen også, hyggelig av meg ikke sant?

Vel, dette er altså tanken bak bloggen, å seile gjennom livet på nytenkte og utviklende tanker og gode smil. For målet er jo å bli en Zen-buddhist som alltid har et smil på lur og som tåler all verdens motgang og lar seg ikke vippe av pinnen av omtrent noe som helst.. Så da så!

20130205-144710.jpg

20130205-144729.jpg

Advertisements