Dette er min nye blogg. Jeg har en annen blogg jeg har jobbet med i 1.5 år. Den heter hjelpmegselv.blogg.no og den har jeg hatt det mye gøy med. Jeg tenkte at jeg ville begynne å blogge på både engelsk og norsk, så dette er et forsøk på det. Bær over med meg!

English translation will follow ..

Målet med lovelivenow er å skape mer motivasjon for endring i våre liv. Jeg vil at vi alle skal bli flinkere til å ta vare på hverandre, til å stresse ned og finne ut hva som er viktig for å leve et godt liv med et herlig innhold.

Jeg håper denne bloggen kan inspirere deg til å ville ta mer samfunnsansvar og ikke minst mer ansvar for miljøet, handle mindre klær og mat, spise mindre kjøtt, vær bevisst i flere valg og lev sunnere, både psykisk og fysisk. Vi har alle godt av å bli enda bedre, selv om vi alle sammen er uslepne diamanter med glede og håp i hjertene våre.

This is my new blog. I have another blog I have worked with for 1.5 years. It’s called hjelpmegselv.blogg.no and I have had a lot of fun with it. I thought I would start to blog in both English and Norwegian, so this is an attempt at it. Bear with me:)

The aim of lovelivenow is to create more motivation for change in our lives. I want us all to become better at taking care of each other, to unwind and find out what is important to live a good life with a wonderful content.

I hope this blog can inspire you to want to take more responsibility and not the least responsibility for the environment, buy less clothing and food, eat less meat, be aware of more choices and live healthier, both mentally and physically. We are alle good people that will be even better,  we all are rough diamonds with joy and hope in our hearts.

Advertisements